Foto: Instagram/cristiano

Kristijano Ronaldo uskoro bi mogao da bude oslobođen svih optužbi za silovanje koje je protiv njega podigla američka manekenka Ketrin Majorga.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, sudija nadležan za njegov slučaj dao je preporuku da se odbace sve optužbe zato što je do presudnog razgovora, na kom su zasnovane optužbe, nelegalno nabavljen u sklopu Football Leaksa, prenosi „Sport 1“.

U pitanju je razgovor između Ronalda i advokata, koji je, naravno, poverlijv, pa se na sudu ne može koristiti kao dokaz. Ronaldo sve vreme odbacuje optužbe zbog navodnog silovanja 2009. godine i tvrdi da je Majorga pristala na seksualni odnos. Ipak, njena porodica traži odštetu u visini od 200 miliona evra.

Razgovor između advokata i Kristijana pre tri godine objavio je „Der Spiegel“, a u njemu je Ronaldo priznao silovanje.

„Spiegel“ je dobio uvid u upitnik od 27 strana koji su advokati sastavili Ronaldu da ispuni da bi znali šta se tačno dogodilo 13. juna 2009. godine u hotelu „Palms Place“ u Las Vegasu i kako bi na najbolji način pripremili odbranu.

„Ona mi je rekla ‘ne’ i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks jer smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu“, napisao je Ronaldo, a advokati su izjavu izmenili i napisali su samo „ne“.

Pojasnio je i šta se dešavalo.

„Rekla je ‘ne’ i više puta tražila da prestanem“, a sada je i odgovor takođe bio samo ‘ne'“.

BONUS VIDEO Top 5 fudbalskih transfera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar