Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da će Kristijano Ronaldo ostati u klubu, precizirajući da je takva uveravanja dobio od samog Portugalca.

„Da razjasnimo, Ronaldo mi je rekao da ostaje u Juventusu“, rekao je Alegri koji je na konferenciji morao da odgovori na nekoliko pitanja o formi i stanju duha Ronalda dan uoči prve utakmice Juventusa u novoj sezoni protiv Udinezea.

„Uvek je dobro trenirao i uvek je bio na raspolaganju. Čitao sam glasine u novinama, ali nam nikada nije rekao da želi da ode“, dodao je Alegri.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji strelac prošle sezone u Italiji sa 29 golova dobio je poštedu i nije igrao u četvrtak protiv mladog tima Juvea, što je bila poslednja provera pred start sezone, ali je na raspolaganju za početak Serije A.

Sam Ronaldo je ove sedmice objavio poruku u kojoj je demantovao povratak u Real Madrid, ali nije izričito potvrdio da će ostati u Juventusu kako bi ispoštovao četvrtu i poslednju godinu ugovora.

Glasine o njegovom odlasku ponovo su počele da se ponavljaju nakon novog neuspeha Juventusa u Ligi šampiona i eliminacije u osmini finala, kao i prethodne sezone.

Juventus, „kao i svake godine, želi da pobedi u svim takmičenjima“, istakao je Alegri koji se vratio u klub posle dve godine i nakon neuspešnog eksperimenta „Pirlo“ u kojem je Juve ostao bez Skudeta prvi put još od 2012. godine.

„Hajde da idemo korak po korak i da prvo dobijemo meč u Udinama“, rekao je Alegri koji je sa Juventusom (od 2015. do 2019) pet puta osvajao titulu prvaka.

Utakmica Udineze – Juventus igra se u nedelju od 18.30, na startu sezone Serije A.

BONUS VIDEO: „A sad adio“ i suze Dejana Savića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar