Kristijano Ronaldo
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo želi da napusti svoj klub Juventus, tvrdi Korijere delo sport, a prenose italijanski mediji.

Spomenuti list navodi da se Ronaldo, prvi osvajač nagrade „Paolo Rosi“ i strelac 29 golova prošle sezone u Seriji A, predomislio u vezi sa ostankom u Torinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Juventus u Ligi šampiona ni tri godina posle Ronaldovog dolaska nije napravio veliki iskorak i osvojio takmičenje, Ronaldo je najplaćeniji i još uvek jedan od najboljih igrača „stare dame“, a i agent Žorž Mendeš radi na tome da Kristijano bude zadovoljan.

Portugalski internacionalac je u Kontinasu, trening centar Juvea stigao pre nedelju dana, a problem u odlasku je što bi teško našao klub voljan da ga plati.

Pari Sen Žermen se spominje kao moguća destinacija već neko vreme, a Korijere javlja da će u naredne četiri nedelje Ronaldo svakako probati da ode.

On nije igrao prijateljsku utakmicu protiv Monce, jer je smatrao da pet treninga nije dovoljno za taj prijateljski susret i nastavio je da radi u Kontinasi.

Trener torinskih crno-belih Masimilijano Alegri je, s druge strane, u nekoliko navrata naveo da će Ronaldo, bez obzira na sve, maksimalno profesionalno raditi svoj posao.

Podsećamo, titulu u Italiji je prošle sezone osvojio Inter, posle Juventusove dominacije koja je trajala punih devet godina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar