Foto: Instagram/alyeckmann/EPA-EFE/MARIO CRUZ

Ronaldo bacio oko na atraktivnu crnku.

Kristijano Ronaldo nalazi se u stabilnom braku sa Georginom Rodrigez, a iako između njih deluje sve idilično, priča atratktivne američke novinarke otkriva da i nije sve kako se čini.

PROČITAJTE JOŠ

Alison Ekman je popularna američka novinarka, vrlo atraktivnog izgleda a otkrila je priču kako je Portugalac pokuša da je zavede kada su zajedno radili na jednoj kampanji.

„Upoznala sam ga kad sam bila voditeljka programa na predstavljanju njegovog parfema. Počeli smo na pričamo na zabavi, a on me je pozvao na piće. ‘Ne, nema šanse, moram da radim sutra’, rekla sam mu, a moji prijatelji su počeli da me ubeđuju da pristanem. ‘Pristaću, ali će me tvoj vozač odvesti kući kad budem poželela’, rekla sam. Bio je okej sa tim“, otkrila je Alison.

Kada se zabava završila, deo njih, uključujući i Alison, nastavili su zabavu u Ronaldovoj vili.

„Podelili smo se, moj prijatelj je otišao sa njim, ja sa njegovim menadžerom. Završili smo u kući, uz nekoliko čaša šampanjca. Ostali smo zajedno do tri ujutru, tada sam otišla kući. To je to, ništa se nije desilo“, otkriva novinarka.

Ronaldo ipak nije tek tako odustao i inisistirao je na njenom broju telefona.

„Pitao je za moj broj telefona i dopisivali smo se nekih mesec dana. Bilo je veoma prosto, pitanja šta radiš i odgovori sada sam na poslu. Tu je stavljena tačka. Možda je očekivao da se pozovem u njegovu kuću, ali ja ne idem po kućama poznatih ličnosti i spavam sa njim samo zato što su poznati“, ispričala je Ekman.

BONUS VIDEO Mina i Nemanja Nedović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar