Foto: EPA-EFE/KIKO HUESCA

Dani boravka Kristijana Ronalda u dresu Juventusa po svemu sudeći se bliže kraju, a sve se jače čuju glasovi da bi mogao da se vrati u Real.

Španski „As“ donosi priču o tome kako je Florentino Perez, prvi čovek Real Madrida zvao Ronalda da se vrati u „kraljevski klub“ već godinu dana nakon odlaska.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dvojica su se sreli po prvi put od Ronaldovog prelaska u Juventus tokom leta 2019. godine prilikom jedne od dodela fudbalskih nagrada, a Perez nije časio ni časa već je čim su započeli razgovor rekao da bi Kristijano trebao jednog dana da se vrati u Real.

„Zar već“ rekao mu je tada Ronaldo, što je nasmejalo Pereza koji je odgovorio da ne žuri jer još „nije kraj prelaznog roka“.

Prošle su dve godine od tog sastanka i situacija se iz korena promenila. Nijedna strana u ovom „razvodu“ nije uživala u uspehu koji su očekivali, a ni Real ni Juventus nisu uspeli u svojoj potrazi za „svetim gralom“, peharom Lige šampiona.

Juventus je potpisao Ronalda sa namerom da ih odvede do uspeha i toliko čekanog trofeja, ali je šampion Serije A ispadao prerano svake sezone, poslednji put od Porta u osmini finala.

Borio se i Real, koji je promenio tri trenera od Ronaldovog odlaska i izgubio auru nepobedivosti koju je imao kada ga je predvodio Portuglac.

Zamena je trebao da bude Eden Azar, ali se njegovo dovođenje ispostavilo kao totalni fijasko. Ali Ronaldo i Real možda dobiju drugu priliku da i klub i igrač vrate stari sjaj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar