Foto: Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najvećih misterija modernog fudbala jeste ko su majke Ronaldove dece.

Kristijano Ronaldo je već nekoliko godina u vezi sa Georginom Rodrigez, ali je sa njom dobio samo dvoje od petoro dece.

Ostalo troje dece je dobio od surogat majki o kojima se već godinama piše, a po nekim informacijama su čak i potpisale ugovore poverljivosti. Nakon toga bi po pravilu potpuno nestale, a i dalje se spekuliše i koliko je to Ronaldo plaćao.

PROČITAJTE JOŠ

Kristijano Junior, Ronaldov najstariji sin, došao je na svet u trenutku kada se Portugalac zabavljao sa Irinom Šajk. Mnoge je iznenadila ta vest, a svaki sledeći put je pitanje bilo veće, a šok neuporedivo manji.

„S velikom radošću i emocijama obaveštavam vas da sam nedavno postao otac dečaka. Kao što sam dogovorio sa njegovom majkom, koja želi da njen identitet ostane tajna, starateljstvo ću preuzeti ja“, napisao je Ronaldo tada i tako uveo svet u jednu od najvećih misterija fudbala.

Ubrzo su počele da kolaju brojne teorije kako je najpraćeniji čovek u istoriji Instagrama dobio dete, pa su se mnogi utrkivali da saznaju ko je zapravo majka Juniora.

Portugalski list „Diario de Noticias“ je objavio da je dete začeto krajem leta 2009. godine u San Dijegu. Ronaldo je tada bio na odmoru u SAD, a surogat majci je platio ogromnu svotu novca. Niko iz Ronaldovog okruženja nikada nije govorio o majkama, a ta tabu tema ne prestaje da intrigira javnost. Za sada deluje najuverljivija teorija da je Junior zapravo sin jedne siromašne američke konobarice, ali to nikada nije potvrđeno. Navodno je surogat majka trebalo da bude i Marija Hoze Suarez koja je ostala trudna nakon što je raskinula sa čuvenim teniserom Felisijanom Lopezom.

Spekulisalo se da se tajno viđala sa Ronaldom, ali je ona izgubila bebu i demantovala vezu sa Ronaldom.

Navodno je pokušao da zavede konobaricu tako što joj je poručio: Ja, ti seks, seks. Ona ga nije razumela, pa je odlučio za malo više eufemizma u muvanju „Ja, ti, poljubac“, a onda je nacrtao srce na zamagljenom prozorskom staklu.

I da ovo je upalilo. Osvojio je devojku, proveli su zajedno noć u hotelu, a kada je saznala da je trudna pozvala je menadžera fudalera. Odmah je urađena DNK analiza koja je potvrdila da je Kristijano biološki otac. Nešto kasnije je verzija priče izmenjena, pa je konobarica postala 21-godišnjka studentkinja iz velike Britanije, koja se navodno odrekla deteta i ugovorom obavezala da do kraja života neće progovoriti o tome.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez i deca
Foto: Screenshot Instagram cristiano

Svašta se spekuliše, da sam bio sa ovom ili onom devojkom, da sam platio surogat majku… Nikada nikome nisam rekao šta se desilo i nikome neću reći“, insistirao je na javnom čuvanju tajne Ronaldo i u emisiji Džonatana Rosa.

Ronaldo je objavio da je dobio blizance Evu Mariju i Matea, iako je tada već uveliko bio u vezi sa bivšom prodavačicom u ekskluzivnom butiku u Madridu – Georginom.

Georgina je takođe bila trudna u tom trenutku. Poručio je Ronaldo da je surogat majka bila u blizini San Dijega, a više informacija o tome nije delio. Alana Martina je prva ćerka Georgine i Ronalda koja je došla na svet 2017. godine.

Ronaldova sestra je takođe govorila o surogat majkama.

„Nema nikakve žene koja ga zove. Nema majke, nema telefonskih poziva, ničega. Majka je mrtva. Dete nema majku“, rekla je Katja Aveiro.

Tako je odbrusila na glasine da majka Juniora želi da upozna svog sina.

„Dečak je naš. Ne želim da kažem kako smo ga dobili, ali garantujem vam da je sin mog brata, nećak, naše krvi. Njegova majka je moja majka koja je sa njim 24 sata. On je najvažnija stvar koju moj brat ima u životu“, poručila je Katja o Kristijanu koji po želji oca jedini ima prezime Ronaldo.

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Zatim je i Ronaldo komentarisao situaciju.

„Očinstvo i podizanje porodice moja je najveća životna privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučio sam o ljubavi ono što nisam znao da postoji. Smekšalo me i dalo perspektivu da sada znam što je uistinu važno u životu. Želi još braće i sestara. Želi ih sedam, taj čarobni broj… Mislim da je to super“, poručio je Ronaldo.

Zanimljivo da je Ronaldo u jednom dokumentarcu obećao da će sinu reći ko mu je mama kada bude navršio 18. godinu.

BONUS VIDEO Navijači Liverpula pevaju u Ronaldovu čast, podržali ga u trenutku najveće tragedijeBONUS VIDEO