Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Danski fudbaler Kristijan Eriksen vraća se sledeće nedelje u Milano, da bi odradio nove zdravstvene preglede posle strašnih scena sa Evropskog prvenstva.

Eriksen je na startu Evra kolabirao na utakmici između Danske i Finske, lekari su uspeli da mu spasu život na licu mesta, a kasnije je podvrgnut operaciji srca.

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo je jasno da će prve prognoze biti – kraj karijere, ali se sada piše da se vreba mogućnost da Eriksen čak zaigra.

Italijanski Skaj javlja da se, mesec i po dana posle incidenta vraća u Italiju. Ako ništa drugo, bar će posetiti svoje saigrače iz Intera.

Cilj je da se ispita detaljno šta je izazvalo srčani zastoj 12. juna, a tek nakon detaljnih pregleda biće utvrđeno da li je ipak moguće da se Eriksen vrati igranju.

Da podsetimo, meč Danske i Finske je prekinut zbog Eriksenovog srčanog zastoja, jer su igrači na terenu ostali u šoku onim čemu su svedočili.

Kristijan se ubrzo posle svega javio iz bolnice u svesnom stanju, a pisalo se da ne bi preživeo da nije bila reč o Evropskom prvenstvu, jer su lekari na Evru bili spremni i opremljeni da deluju u takvim okolnostima.

Danci su takmičenje na prvenstvu završili u polufinalu, gde su zahvaljujući sumnjivom penalu izgubili u produžecima od Engleske.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar