Foto: AP Photo/Emrah Gurel

Kristijan Atsu, fudbaler Hajatsporta, nalazi se i dalje pod ruševinama nakon stravičnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

O njemu su kolale mnoge nepotvrđene priče da je pronađen, pa da je mrtav, a zvanično se i dalje vodi da je pod ruševinama.

PROČITAJTE JOŠ

Porodica bivšeg fudbalera Njukasla i Čelsija danima ga traži i pomaže spasilačkom timu koj ga traži.

Uspeli su da lociraju ostatke njegovog stana, odnosno delove stana koji pripada njegmu, a za sada su pronašli samo njegovu obuću.

Nana Sečere, menadžer Atsua, saopštio je da je pod ruševinama i dalje ima živih i da se nadaju da je među njima i fudbaler.

„Trenutno sam sa Kristijanovom porodicom u zoni zemljotresa u Hataju. Pejzaž je zaista neverovatan, naša srca su slomljena zbog ljudi koji su nastradali. Naša srca su sa njima. Tokom našeg boravka ovde, uspeli smo da identifikujemo gde se nalazi soba Kristijana Atsua. Našli smo dva para njegovih patika.

Prema informacijama sa termo kamere ispod ruševina, živo je još pet osoba. Dakle, nismo tačno utvrdili gde se Kristijan nalazi. To je zaista teška situacija. Zahvalni smo svim spasilačkim ekipama, turskim i stranim. Ulažemo velike napore da pronađemo preživele“, rekao je Sečere.

BONUS VIDEO Haverc doneo pobedu Čelsiju protiv Njukasla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar