Mbape ostaje u PSŽ
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Fudbalski klub Real Madrid poslao je zvaničnu ponudu za Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, objavljeno je u utorak uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Mbape je u Pari Sen Žermenu pune četiri godine, a Real je već neko vreme unazad skupljao novac kako bi doveo supertalentovanog Francuza.

Florentino Perez i Real su spremili i izdvojili 207 miliona evra, a u utorak je Fabricio Romano, poznati fudbalski insajder, javio da je za sada ponuđeno 160 miliona evra.

Još uvek, dodaje on, nije stigao pozitivan odgovor iz prestonice Francuske na tu ponudu Reala. Ono što je poznato, jeste da je Mbape do sada odbio tri različite ponude da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Prethodnih dana pisalo se o tome kako želi da ide, iz PSŽ-a su potom pokušavali da utišavaju te glasine, a sve je posebno buknulo od dolaska Lionela Mesija u pariski klub.

Spekulisalo se da se Mbapeu ne dopada što je Mesi stigao, a „RMC“ je preneo da sada Mbape ipak može da ide, navodno da se ne bi kvarila atmosfera u timu.

Mbape je stigao u PSŽ iz Monaka za 180 miliona evra na leto 2017. godine, iste one kada je stigao i Brazilac Nejmar za 222 miliona evra iz Barselone.

BONUS VIDEO: Dragović o razlozima dolaska u Crvenu zvezdu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram