Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Igor Matić više nije trener Čukaričkog.

Klub se oglasio saopštenjem u kojem je potvrdio da se rastaje sa mladim trenerom nakon raskida ugovora, a još uvek nije poznat njegov naslednik.

PROČITAJTE JOŠ

„Matić je kormilo Čukaričkog preuzeo 15. avgusta, od tada je u 16 mečeva u Super ligi Srbije imao skor od šest pobeda, četiri remija i šest poraza. U evropskim takmičenjima Brđani su najpre uz dva poraza eliminisani od Olimpijakosa u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, dok su u grupnoj fazi Lige konferencije u izuzetno jakoj konkurenciji Ferencvaroša, Fiorentine i Genka zauzeli poslednje mesto, bez osvojenog boda.

Čukarički je ostvario i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Klub se zahvaljuje Igoru Matiću na svemu što je učinio za svoj Čukarički i želi mu mnogo sreće u nastavku trenerske karijere“, saopštio je klub.

Ovako je Matić nedavno sumiro urađeno za šest meseci.

„Cilj je ispunjen. Jeste polusezona, ali ja jesam zadovoljan. Bilo je uspona i padova, turbulentan prvi deo je za nama. To je i normalno. Nalazimo se na četvrtom mestu na tabelu koje vodi u Evropu, plasirali se u četvrtfinale Kupa. Pred Mladost smo imali dosta problema. Dočekali smo duel bez devetorice igrača u sastavu. Svaka čast momcima, stručnom štabu i klubu. Odigrali smo fenomenalan meč protiv Mladosti. Tako je i sve što radimo u poslednje vreme, izuzev utakmice protiv IMT. I tu smo dominirali i primili gol iz jednog šuta u gol. Zaista sam zadovoljan svim protiv Mladosti, imali smo preko 20 udaraca. Sada idemo na pauzu da se spremimo dobro i analiziramo sve ono što smo uradili otkako sam došao. Svakako je cilj mesto koje vodi u Evropu, ali i afirmacija mladih igrača“, rekao je Matić.

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar