Foto: Starsport

Milorad Kosanović, poznati fudbalski trener smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Mladosti iz Lučana.

Kosanović je na klupi Mladosti potrajao manje od dve nedelje, pošto je poslednjih dana marta promovisan u Lučanima.

PROČITAJTE JOŠ:

Samo tri utakmice je stigao da vodi svoj klub, a onda je odlučeno da više nije najbolji izbor, piše Telegraf.

Kosanović nije stigao ni da opravda inicijalno ukazano poverenje, a na tir dosadašnje utakmice, uključujući i onu u ponedeljak protiv Mladosti GAT (0:0), osvojio je dva boda, a Lučanci su izgubili samo od Novog Pazara.

Vladimir Đorđević, predsednik lučanskog kluba je pre manje od dve nedelje dao obrazloženje zašto je prethodni trener morao da ode i predstavio je Kosanovića s nadom da će iskustvom trgnuti ekipu iz letargije.

„Najpre bih hteo da se zahvalim na saradnji doskorašnjem treneru Žuniću. Naš je čovek, godinama smo sarađivali. Nadam se da će, posle pauze, ponovo raditi u Lučanima. U osam prolećnih kola, ipak, osvojili smo tri boda i morali da menjamo. Posle razgovora sa Mišom Kosanovićem, svesnim položaja Mladosti, nismo se dvoumili. Nadamo se da će Miša sa svojim dugogodišnjim iskustvom i stažom kao trener, uspeti predanim radom da trgne ekipu iz letargije u koju smo zapali. Situacija je možda i najteža poslednjh deset godina, od kako neprekidno igramo u elitnom rangu. Na pojedinim utakmicama nismo imali ni sreće, možda su i igre bile bolje od rezultata. Potreban nam je kontinuitet u elitnom rangu, nadam se da ćemo opstati“, rekao je Đorđević na promociji 30. marta.

Kosanović je to na neki način i uradio jer je Mladost pre njegovog dolaska imala dva remija, a poslednju pobedu u prvenstvu je upisala još sredinom novembra.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar