Foto: EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Trener fudbalera Totenhema Antonio Konte rekao je da je sastanak sa rukovodstvom Premijer lige oko rasporeda utakmica bio "gubljenje vremena".

PROČITAJTE JOŠ

Premijer liga je u četvrtak popodne održala odvojene sastanke sa trenerima i igračima klubova, posle zabrinutosti zbog gustog rasporeda, pre svega tokom predstojećih praznika u Engleskoj, gde je zabeležen porast broja zaraženih omikron sojem koronavirusa.

Upitan kako je prošao sastanak, Konte je izrazio nezadovoljstvo.

„Moram da budem iskren, to je bio sastanak na kome smo pokušali da razgovaramo, neki treneri su pokušali da pričaju i pitaju za rešenja. Ali, mislim da je sve bilo odlučeno. Mislim da smo juče naleteli na zid i zbog toga ne želim da ulazim u diskusiju“, rekao je Konte, preneo je Skaj.

Upitan da li je to bilo gubljenje vremena, Konte je odgovorio: „Mislim da jeste“.

„Kada imate zid ispred sebe, možete da pitate i govorite o čemu god želite, ali je odluka već doneta“, naveo je italijanski trener.

Koronavirusom su zaraženi brojni igrači i članovi ekipa, zbog čega je od 12. decembra odloženo 12 utakmica u Premijer ligi, pošto klubovi nisu mogli da obezbede potreban broj igrača.

Konte je rekao da su igrači, na koje nije mogao da računa prethodnih dana, sada sa ekipom i treniraju uoči utakmice sa Kristal Palasom, u subotu. Odsustvovaće samo Kristijan Romero i Rajan Sesenjon.tvaren plasman u A diviziju i Evropsko prvenstvo 2023. godine.

BONUS VIDEO Spektakularan derbi Totenhema i Liverpula

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar