Foto: Printscreen Twitter / Mirko Poledica / Nova.rs

Mirko Poledica, predsednik sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" sumnja u regularnost utakmice Kolubare i Gorice.

Prijateljski meč dva kluba odigran 25. januara završen je pobedom slovenačkog kluba 4:0, ali su svi golovi dati u prvih 45 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Neki od njih su bili u najmanju ruku čudni, do nivoa da deluju amaterski, iako se oba kluba takmiče u profesionalnim ligama.

„Kolubara – Gorica 0:4, sva četiri gola postignuta u prvom poluvremenu. Pozivam javno FSS da odmah izvrši proveru regularnosti navedene utakmice a policiju da izvrši proveru, da li je bilo sumnjivih uplata na ovu utakmicu“, napisao je Poledica.

Neke od reakcija igrača Kolubare kod golova Gorice bile su zaista sumnjive, pa se tako golman srpskog kluba bacao od gola i protivničkom igraču, svesno ili nesvesno, otvarao prostor da samo plasira loptu u mrežu.

Isti igrač je prethodno izgubio loptu pred svojim golom za drugi pogodak Gorice, pošto je nespretno probao da izdribla rivala.

Inače, zapisi o uplatama na ishod ovog meča mogu se videti na pojedinim kladionicama putem interneta. Kolubara je jesenji deo sezone u Superligi završila na devetom mestu, a Gorica je osma u Sloveniji.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar