Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Tomas Tuhel dobio je otkaz u PSŽ-u, a evropski mediji navode da je za njega bio koban intervju koji je dao nemačkim medijima.

Sada već bivši trener PSŽ-a osvojio je pet pehara sa klubom, a posle pobede nad Strazburom sa 4:0, dobio je otkaz.

PSŽ je trenutno treći, sa samo bodom manje od dve vodeće ekipe, a pre utakmice, Tuhel je dao intervju nemačkim medijima, u kojima je citiran da se u mandatu „više osećao kao ministar sporta nego trener“.

Posle pobede nad Strazburom, pokušao je da razjasni te komentare za Canal +.

„Nisam rekao da sam se tako osećao, niti da sam izgubio energiju za rad na treninzima. To nije istina… Moguće je da su pogrešno preveli. Pogledajte video intervjua, upravo sam rekao da je PSŽ jedinstven i da mi predstavlja veliki izazov. Uvek je bilo tako. Sviđa mi se izazov da vodim PSŽ i ništa se nije promenilo“, rekao je Tuhel.

On je dodao da se šalio na nemačkom i da to nije dobro prevedeno na francuski.

Ipak, prethodni period Tuhela obeležile su sporadične konfrontacije sa upravom kluba, kojoj je ovaj intervju očigledno bio samo dobar „okidač“.

Nedavno je „udario“ i na sportskog direktora Leonarda, koji je rekao „da mu se nije svidela izjava Tuhela, i da se nije svidela nikom u klubu“:

„Ako neko nije srećan, možemo da razgovaramo, nema problema. Ali ako odluči da ostane, mora da odluči da poštuje izbore sportskog menadžmenta“, rekao je tada Leonardo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar