Foto: EPA-EFE/Phil Noble

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegova ekipa stvorila dovojno prilika da dobije meč protiv Evertona, ali da nije bila dovoljno efikasna.

PROČITAJTE JOŠ

Liverpul je u susretu 25. kola Premijer lige izgubio na svom stadionu od Evertona rezultatom 2:0, što je prvi trijumf gradskog rivala na Enfildu posle septembra 1999. godine.

Rišarlison je doveo goste u vođstvo u trećem minutu, a pobedu je overio Gilfi Sigurdson golom iz sumnjivo dosuđenog penala u 83. minutu.

Liverpul je tokom utakmice ostao bez povređenog kapitena Džordana Hendersona koga je zamenio Natanijel Filips.

Klop je pred kraj prvog poluvremena imao verbalni duel sa Dankanom Fergusonom, asistentom na klupi Evertona, a posle utakmce je izjavio da njegov tim nije bio dovoljno efikasan.

„Najvažnije je da priznamo da su oni dali dva gola, a mi nijedan, to vam je rezultat. Stvorili smo dovoljno prilika da dobijemo meč uprkos tome što smo primili dva gola, ali nismo bili dovoljno efikasni u završnici. Uspevali smo da uprkos njihovom bloku stvaramo šanse, ali mi u ovom trenutku nije lako da pričam o tome posle ovakvog rezultata. Morali smo bolje da odigramo odbranu kod prvog gola. Što se drugog gola tiče, mnogo je ljudi koji su rekli da penal nije postojao, ali to sad više nije važno“, rekao je Klop.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar