Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Jirgen Klop, trener Liverpula, nahvalio je novog šampiona Evrope, ekipu Bajerna, ali je ujedno ukazao i na neke "detalje" koji su bili na strani bavarskog tima.

PROČITAJTE JOŠ

„Teško će neko da ispiše ovoliko istorije u samo osam meseci kao što je to učinio Bajern. Doduše, imali su mnogo sreće, jer je u ovom haosu s koronavirusom Bundesliga imala najbolji raspored, odnosno Bajern je imao optimalno vremena za pripremu. Ali, to ne menja na činjenici da je Bajern briljantan tim“, rekao je nemački stručnjak koji je prvo kao trener Majnca, od 2004. do 2007, a posle od 2008. do 2015. na klupi Borusije iz Dortmunda, vodio bundesligaške bitke protiv Bajerna.

Usledile su potom novi hvalospevi prvacima Lige šampiona koji su upravo njegov Liverpul nasledili na kontinentalnom tronu.

„Imaju senzacionalne igrače na svim pozicijama i, što je važnije, u najboljim godinama. Siguran sam da ima nekih ekipa u Premijer ligi koje bi ih pobedile, ali siguran sam da bi Bajern imao velike šanse da ide do kraja čak i da smo mi ili Mančester siti bili u finalu“, dodao je Klop.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar