Foto: EPA-EFE/Rafael Marchante

Lionel Mesi gotovo izvesno će nastaviti sezonu u novoj sredini, a polemika po pitanju kluba čiji će dres zadužiti postala je sportska tema broj jedan širom sveta.

Ogromno interesovanje javnosti za naredni korak čuvenog Argentinca bilo je povod kladionicama da objave kvote u kom klubu će Mesi nastaviti karijeru.

PROČITAJTE JOŠ

Sudeći po kvotama najveće šanse još su da kapiten Katalonaca ostane u aktuelnoj sredini (1,85), dok je favorit među ostalim klubovima Mančester siti (kvota 2). Iza španskog i engleskog kluba slede Inter, Pari Sen Žermen i brojni drugi timovi, a na spisku „kandidata“ našla se i Crvena zvezda.

Kvota da će crveno-beli angažovati osvajača šest Zlatnih lopti je 5.000 što znači da bi vlasnici tiketa u slučaju Mesijevog dolaska u Ljutice Bogdana zaradili pet hiljada puta veći iznos u odnosu na uloženi.

Zanimljiv potez kladionica više predstavlja marketing nego realnu opciju, a verovatnoću da jedan od najboljih igrača sveta zaduži crveno-beli dres najbolje dočarava podatak da su biritanske kladionice istu kvotu ponudile svima koji su u 2019. želeli da se klade da će do kraja godine vanzemaljci sleteti na Zemlju.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare