Kevin de Brujne i Erling Holan
Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Crvena zvezda će evropsku premijeru imati protiv Mančester sitija u utorak od 21.00, ali se u Engleskoj u ovom trenutku ne govori o tom susretu.

Crveno-beli će igrati protiv aktuelnog šampiona Evrope u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, ali u Mančesteru imaju ogromne brige oko stanja u svlačionici.

PROČITAJTE JOŠ

Klub je odlučio da ne pregovara sa Kevinom de Brujneom, kapitenom i prvom zvezdom, sve dok ne zaleči povredu zadnje lože. Dakle, produženje novog ugovora ne dolazi u obzir ukoliko ne bude potpuno zdrav da može da odgovori svim izazovima.

Ovaj 32-godišnjak se povredio tokom pobede nad Barnlijem od 3:0 u prvom kolu Premijer lige i očekuje se da se vrati na teren tek početkom 2024. godine nakon operacije. Njegov ugovor ističe 2025. godine i sve priče oko potencijalnog produženja su odložene do njegovog povratka.

U trenutku kada pregovori budu počeli Belgijanac će odrađivati poslednju sezonu ugovora po kojoj zarađuje nedeljno 375.000 funti.

Ipak, postoji tu i druga strana priče, a to je da je počeo i tihi sukob između tima i uprave kluba. Pep Gvardiola očajnički želi da sačuva Belgijanca jer ga vidi kao ključnog igrača u postavi i dao je dozvolu klubu da ponudi Belgijancu da još dve godine igra u Mančesteru.

Dobra stvar je što postoji i primer Kajla Vokera sa kojim je produžen ugovor prethodne sedmice, pa se navijači nadaju da ovde nije posredi ništa drugo nego mere predostrožnosti.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar