Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Aleksandar Katai produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdio je šampion Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Zvezdina desetka koja je dala ogroman doprinos uspesima kluba u prethodnoj sezoni nosiće crveno-beli dres do 2024. godine. Momak iz Srbobrana je za crveno-bele nastupao u prvom mandatu, u sezoni 2015/2016 i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju šampionske titule. U Crvenu zvezdu se vratio prošlog leta i bio jedna od glavnih uzdanica ekipe Dejana Stankovića. Popularni Magiko je ukupno odigrao 32 utakmice na svim frontovima i zabeležio učinak od 18 golova i devet asistencija“, naveo je klub.

Katai se tako odužio Crvenoj zvezdi, koja mu je pružila utočište nakon skandala koji mu je režirala supruga Tea u Los Anđelesu, kontroverznim komentarima na Instagramu tokom protesta „Black Lives Matter“.

Dobio je otkaz u Galaksiju, a Crvena zvezda je bila klub u kom su ga oberučke prihvatili, što je za mnoge druge ekipe bio nezahvalan zadatak posle ovog gafa.

Katai je u Zvezdu prvo došao 2014. posle serije pozajmica, kao igrač Olimpijakosa, pa je oživeo karijeru i otišao u alaves.

Zatim je igrao za Čikago Fajer i Los Anđeles Galaksi, pa se vratio u Srbiju, gde je imao zapažene partije i u Ligi Evrope.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare