Karim Benzema, Tupak Šakur i Kilijan Mbape
Karim Benzema, Tupak Šakur i Kilijan Mbape Foto: EPA-EFE/PETER POWELL/Guillaume Horcajuelo/- / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Napadač nije štedeo saigrača iz reprezentacije.

Dugo je trajala saga o transferu Kilijana Mbapea u redove Real Madrida, ali je Francuz u poslednjem momentu „promenio ploču“ i umesto Španije odlučio da karijeru nastavi u domovini.

PROČITAJTE JOŠ...

No, dok su Parižani slavili produžetak ugovora najboljeg igrača tima sa „Parka prinčeva“, u Madridu je nastao opšti haos.

Prvo su čelnici Primere najavili da će biti podneta tužba protiv PSŽ-a, navijači su reagovali izuzetno burno, ali se po načinu na koji je prokomentarisao čitavu situaciju posebno istakao Mbapeov saigrač iz reprezentacije i napadač Reala, Karim Benzema.

Benzema je na svoj Instagram okačio fotografiju čuvenog američkog repera Tupaka Šakura kako se pozdravlja sa glumcem Stivenom Boldvinom, mlađim bratom znatno poznatijeg Aleka Boldvina, koja je nastala neposredno pred Tupakovo ubistvo.

No, Benzema tu fotografiju nije postavio zbog samog Boldvina ili Tupaka, već zbog čoveka koji se nalazi iza repera. Naime, čovek koji gleda preko ramena je jedan od Tupakovih najbližih prijatelja, a koji je kasnije učestvovao u ubistvu koje se dogodilo 13. septembra 1996. godine.

Ostaje nam da vidimo kako će sve izgledati kad se Benzema i Mbape nađu u istoj prostoriji, s obzirom na to da dvojicu fudbalera očekuje nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru koje je na programu krajem 2022. godine.

BONUS VIDEO Aleksandar Mitrović pisao istoriju, 42. i 43. gol u sezoni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar