N'Golo Kante, FK Čelsi
Foto: EPA-EFE/David Ramos / POOL

Verovatno ne postoji nijedan ljubitelj fudbala koji ne zna za N'Goloa Kantea, a postao je heroj "običnog čoveka". Internetom sada kruži jedna priča o francuskom vezisti iz perioda kada je igrao za francuskog drugoligaša Kaen.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Kante je imao izuzetno neobičan životni put, pa je brzo prošao od druge lige Francuske do titule Premijer lige sa Lesterom, pa titule šampiona sveta sa Francuskom, a onda i do trofeja Lige Evrope i Lige šampiona sa Čelsijem.

U oba meča polufinala i u finalu je poneo nagradu za igrača utakmice, ali je uprkos tome ostao skroman.

Navijači u šali često govore da „Voda pokriva 71 odsto površine Zemlje, a da ostalo pokriva Kante“, a priče iz njegovog neobično običnog života nastavljaju da oduševljavaju sve.

Tako je njegov bivši saigrač iz Kaena Felipe Sad (sezona 2014/2015), otkrio kako je izgledao prvi odlazak Kantea na rođendansku žurku.

„Pozvao sam Kantea na moj rođendan, bila je to mala zabava. Odjednom je došao na restoranu sa kutijom čokoladica i bio je posramljen. Izvinio se zbog poklona i rekao da nije znao šta da kupi jer nikada ranije nije bio pozvan na rođendan“, rekao je Sad.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar