Foto: Instagram/palmasfr

Svet je još uvek u šoku zbog tragedije koja je zadesila fudbalski klub Palmas iz Brazila, a cela situacija sve više liči na okrutnu igru sudbine.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, sva četvorica fudbalera su u Palmas stigli ili pred kraj 2020. godine, ili početkom 2021. i nastradali su u avionskoj nesreći u nedelju.

Avion koji ih je prevozio do Gojanije na utakmicu sa Vila Novom u „Zelenom kupu“, srušio se neposredno po poletanju sa piste 60 kilometara udaljene od Palmasa.

Golman Ranule je ugovor sa klubom parafirao u januaru ove godine, kada je stigao i Giljerne Noe nakon godinu dana provedenih van tima.

„Prihvatio sam poziv jer predstavlja novi izazov u mojoj karijeri. Verujem u veličinu ovog kluba, i u ciljeve koji su stavljeni pred ekipu za ovu godinu. Verujem da je pred nama divna godina“, rekao je Ranule na predstavljanju. U međuvremenu, oglasila se i njegova supruga.

Giljerme Noe se vrato u tim nakon što je 2019. osvojio regionalnu titulu, a potom potražio druge izazove:

„Prihvatio sam poziv jer verujem da možemo da stavimo Palmas na mapu brazilskog fudbala“, rekao je Noe na predstavljanju u novom klubu.

Pored njih, u klub je u januaru stigao i Lukas Praksedes, dok za mladog napadača Markusa Molinarija nema pouzdanih informacija o datumu kada je zvanično postao fudbaler Palmasa, ali je, s obzirom na to da je u novembru prošle godine bio igrač Tupinambasa, izvesno da je i on u sam smiraj 2020. godine došao u ovu ekipu.

Ipak, sva četvorica su na krajnje užasan način sprečeni u ostvarenju ciljeva koji su ih, između ostalog, i doveli u Palmas.

Podršku ovom klubu pružila je i ekipa Šapekoensea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Palmas Futebol e Regatas (@palmasfr)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Palmas Futebol e Regatas (@palmasfr)

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar