Foto: EPA-EFE/Alex Grimm / POOL

Loše vesti za mladog Nemca.

Rukovodstva Čelsija i Njukasla odustala su od angažovanja fudbalera Borusije i nemačkog reprezentativca Jusufe Mukoka, jer je navodno igrač kluba iz Dortmunda nema 18 godina, nego četiri više (22), prenose nemački i britanski mediji.

Nemački „Bild“ tvrdi da je prošle godine pronađena krštenica fudbalera, koji se zove Jusufa Mohamadu, a navodno je rođen 2000. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Nemački mediji tvrde da ova krštenica pripada Mukoku, a tim povodom „Dejli mejl“ je kontaktirao čelnike Fudbalskog saveza Nemačke (DFB), koji nisu želeli da komentarišu ove informacije.

Mukoko se doselio u Nemačku 2014. godine, a rođen je u Kamerunu. On je sjajnim igrama ove sezone skrenuo pažnju velikih evropskih klubova, a nedavno je odbio da produži ugovor sa Borusijom, kojim bi zarađivao šest miliona evra po sezoni.

„Bild“ ističe da će ovi klubovi odustati od angažovanja Mukoka, jer je navodno slagao za godine starosti. Ipak, nemački mediji podsećaju da je 2017. u Hamburgu potvrđeno da je Mukoko rođen 20. novembra 2004. godine.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar