Foto: EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Sprema se pakleni letnji plan

Mančester junajted je pod vođstvom Erika ten Haga nedavno osvojio prvi trofej nakon šest godina, a već na leto se spremaju ozbiljni potezi na Old Trafordu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Crveni đavoli“ su u krizi još od odlaska sera Aleksa Fergusona u penziju, ali se konačno čini da je Ten Hag došao na duge staze i da ima jasan plan kako da klub vrati na staze stare slave.

Zbog toga se već sada pominju transfer mete Junajteda na leto, a u prvom redu je napadač Totenhema Hari Kejn.

Iz Totenhema su poručili da neće prodavati Kejna za manje od 110 miliona funti, a kao zainteresova se pominjao i Bajern iz Minhena.

Ten Hag ima veliku želju da vidi Kejna u dresu Junjateda, jer se odlično uklapa u njegov stil igre i sposoban je da igra u presingu.

Kao druga meta pominje se Paulo Dibala iz Rome, koji može da igra na više pozicija u timu, te je pretpostavka da bi se odlično uklopio.

Kao pojačanje na sredini terena, Ten Hag vidi Mejsona Maunta, koji je na izlaznim vratima Čelsija, a za njega se interesuje i Liverpul.

Ono što je izvesno jeste to da će se Junajted sledeće sezone boriti za sve trofeje i da će verovatno uspeti da izbori plasman u Ligu šampiona, za razliku od ove godine kada to nije bio slučaj.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postigao četiri gola i proslavio veliki jubilej

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare