Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Očekuje se spektakl.

Fudbaleri Crvene zvezdaže će u nedelju od 16 sati protiv u 26. Supelige Srbije Novog Pazara, uz besplatan ulaz, proslaviti 78. rođendan.

Tom meču se raduje i štoper Aleksandar Dragović.

PROČITAJTE JOŠ

„Na derbiju je bilo više od 35.000 ljudi i kada je stadion pun, jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan. Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine, jer svi znaju da su „delije“ najbolji navijači na svetu i prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama“, izjavio je Dragović za klupski sajt.

On se podsetio i priča koje je slušao pre dolaska.

„Još pre nego što sam došao u Zvezdu, mnogi su mi pričali o proslavi rođendana i načinu na koji ga navijači na utakmicama obeležavaju, prošle godine sam i doživeo to, zaista je neverovatan osećaj“, dodao je iskusni defanzivac.

Objasnio je i koliko mu znači podrška navijača.

„Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu, koju ima malo ko u Evropi i svetu, zato nema sumnje da će utakmica protiv Novog Pazara biti posebna za sve nas“.

Dragović je poručio da je protiv Pazaraca cilj jasan – pobeda i nastavak serije.

„Znamo koliko je utakmica protiv Novog Pazara bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu, ali naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda. Želimo svi zajedno kao prava crveno-bela porodica da proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani“, zaključio je Dragović.

BONUS VIDEO Novi het-trik Kristijana Ronalda za jedno poluvreme

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar