Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jiminez

Napadač Reala Luka Jović i njegov eventualni odlazak iz kluba, ponovo je tema u španskim, britanskim i italijanskim medijima.

Napadač Reala je i dalje meta brojnih klubova, a britanski „Ekspres“ prenosi da ni manje ni više nego šest klubova iz Premijer lige želi da vidi srpskog reprezentativca u svojim redovima.

Trenutno se najveće šanse daju Njukaslu, koji je pred promenom vlasnika, a pominju se i Vest Hem, Arsenal, Čelsi, Everton i Mančester junajted.

Isti list prenosi da je Lukin kolega iz reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, lekao mnogo toga lepog o njemu čelnicima Njukasla koji nisu zadovoljni učinkom 23-godišnjeg Džolintona, koji je na 34 utakmice u debitantskoj sezoni postigao svega tri gola.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi nisu zaboravili Jovićev učinak u Ajntrahtu kada je postigao 36 golova uz devet asistencija na 75 utakmica.

Ipak, istovremeno iz Italije stižu informacije da je Milan proteklih dana intenzivirao kontakte sa Lukinim menadžerom.

Italijani doduše ne mogu da priušte sebi igrača koji ima platu od pet miliona evra po sezoni, pa traže solucije, verovatno pozajmicu, dok je Real pre za to da ga proda i vrati deo uloženog novca od prošle godine, a radi se o 60 miliona evra.

Uz to, Milanezi veruju da bi Jovića mogla da privuče opcija da ponovo igra u tandemu sa Antom Rebićem, sa kojim je imao sjajnu saradnju tokom zajedničkog perioda u Ajntrahtu.

Nije odustao ni Napoli koji takođe traži letnja pojačanja, posle sezone u kojoj nisu ispunili očekivanja navijača.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar