Jovan Šljivić
Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Šljivić, Zvezdino dete koje je prethodnu sezonu provelo u Grafičaru, produžio je ugovor sa klubom na tri godine, zadužio broj 7 i stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

On je izuzetno ponosan što će nosi dres crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

„Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi. Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama“, sa osmehom će sedamnaestogodišnji plejmejker.

Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao trinaestogodišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije našeg kluba, a staž u omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije.

Zatim je usledila sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola, što je bio jasan znak za čelnike našeg kluba da darovitog plemjkera koji se najbolje snalazi iza napadača, prekomanduju u seniorski tim. Šljivić je standardni reprezentativac Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar