Ilicic
Foto: Tanjug/UEFA via AP

Fantastične vesti stižu sa Apenina - Josip Iličić ponovo igra fudbal. As Slovenije našao se u startnoj postavi Atalante na gostovanju Napoliju u derbiju četvrtog kola Serije A koji je zakazan za subotu od 15 časova.

Vezista koji je prethodne sezone igrao najbolji fudbal u dosadašnoj karijeri, poslednji put je igrao utakmicu 11. jula protiv Juventusa, a onda je prosto nestao.

PROČITAJTE JOŠ

Zid ćutanja stvorio se oko slovenačkog majstora fudbala. Do tog trenutka bio je lider Atalante, postigao je 21 gol i upisao devet asistencija.

Onda je na Čizmi buknula korona, a veliki broj preminulih žestoko je pogodio Josipa Iličića, i to je navodno uticalo na njegovo psihološko stanje.

Spekulisalo se da je pao u depresiju i da je otišao u Sloveniju, kako bi se sklonio od mučnih scena s italijanskih ulica, gde u jednom trenutku nisu mogli da postignu da sahrane toliki broj preminulih od novog virusa Covid-19.

Pojedini mediji su pisali da je Iličić pao u depresiju jer ga je navodno varala supruga, ali teško da je bilo šta od toga istina.

Ono što je najbitnije, jeste da se posle gotovo 100 dana levonogi majstor fudbala vratio na teren i da će nastaviti da radi ono što najbolje zna – da igra fudbal!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram