Foto: EPA-EFE/Vince Mignott

Sumrak karijere.

Žoao Feliks, nekada po mnogima najtalentovanijih fudbaler sveta, blizu je odluke da napusti Evropu i ode u Saudijsku Arabiju.

PROČITAJTE JOŠ...

Fudbaler koji je oduševljavao u dresu Benfike, potom bio blago rečeno razočaranje u ekipi Atletiko Madrida, nijhe uspeo da se izbori za ozbiljnu ulogu u Čelsiju.

Kako mu je pozajmica sa „plavcima“ istekla, a usled narušenih odnosa sa Dijegom Simeoneom neće ostati u klubu, 23-godišnji Portugalac se našao pred ozbilnom raskrsnicom.

Naime, španski mediji navode da Feliks želi da karijeru nastavi u Barseloni. Ipak, pregovori dve strane idu nešto sporije pa je pitanje da li će biti okončani do kraja poslednjeg dana avgusta, zbog čega je on navodno postavio ultimatum Barsi da neće čekati poslednji trenutak, iako želi da Madrid zameni prestonicom Katalonije.

No, ako se transfer izjalovi, uslediće korak koji bi mogao da znači i definitivan sumrak karijere ovog fudbalera.

Feliks, naime, namerava da, umesto u Liverpul sa kojim je takođe bio povezivan, krene putem starijeg sunarodnika Kristijana Ronalda i zaigra u Saudijskoj Arabiji.

Više informacija bi trebalo da bude poznato u narednim nedeljama, pošto je prelazni rok u Saudijskoj Arabiji otvoren do druge polovine septembra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar