Foto: Tanjug/ AP Photo/Laszlo Balogh)

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je njegov tim odigrao gotovo savršenu utakmicu.

Liverpul je u četvrtom kolu Lige šampiona pobedio Atletiko Madrid sa 2:0, i tako osigurao plasman u osminu finala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da smo odigrali skoro savršen meč. Dali smo golove u pravim trenucima, a imali smo i šanse za koje nisam siguran kako smo uspeli da ih ne iskoristimo. Razumem da su ljudi želeli da vide još golova, ali ja sam zadovoljan“, izjavio je Klop.

Klop je rekao da jedina negativna stvar jeste povreda Firmina, koji je posle oporavka od povrede na terenu proveo 33 minuta. On je u igru ušao u 46. minutu, ali je u 78. morao da napusti igru zbog povrede tetive.

Šef stručnog štaba Liverpula nije zadovoljan što je Atletiko rano dobio crveni karton.

„To mi se ne sviđa, ne želim da igramo protiv deset igrača. Morate biti oprezni u toj situaciji. Atletiko je želeo da izjednači broj igrača na terenu, i iz tog razloga sam izveo Manea iz igre, jer sam se plašio da neće uspeti da iskontroliše emocije“, rekao je Klop.

Liverpul se plasirao u osminu finala posle četiri kola sa maksimalnim učinkom u „grupi smrti“ u kojoj su još i Porto i Milan.

„Imamo još dva meča u grupi. Želim da pobedimo, jer to klubu znači sa finansijske strane. Dočekujemo Porto, a zatim idemo u Milan gde još nisam igrao i radujem se tome“, rekao je on.

Klop je dodao i da kada je video grupu nije verovao da će proći dalje posle četiri kola ali „momci su to uradili, zaluženo“.

BONUS VIDEO: Argentina, pucnjava na fudbalskom terenu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar