Mančester siti Livrepul fudbal utakmica
Foto: TANJUG/AP Photo/Frank Augstein

Navijači Junajteda spremaju velike proteste.

U poslednjem meču trećeg kola Premijer lige trebalo bi da se odigra najveći derbi engleskog fudbala između Mančester junajteda i Liverpula, ali stvari bi mogle da se iskomplikuju.

PROČITAJTE JOŠ

Krajem prošle sezone je utakmica morala da bude pomerena jer su navijači Junajteda u znak protesta upali na teren.

Oni nove proteste spremaju za duel zakazan u ponedeljak, a Jirgen Klop je spreman za takvu sitauciju.

„Koji nam je plan ako ne budemo mogli da igramo? Sedamo u autobus i vraćamo se kući. Iskreno, nadam se da se to neće dogoditi, ali ako se dogodi, pretpostavjlam da mi dobijamo bodove. Mi nemamo ništa sa situacijom ili činjenicom da navijači žele ili ne žele da se utakmica desi. Ne znam kako će se u zgusnutom kalendaru naći novi termin za utakmicu“, rekao je Jirgen Klop.

On se ipak nada boljem ishodu.

„Nadamo se da ćemo doći, odigrati utakmicu i otići kući. Ali, u ovakvim situacijama tim koji se spremao za meč i nema nikakve veze sa celom situacijom uvek bi trebalo da dobije bodove“, zaključio je Klop.

Na to se osvrnuo i menadžer Mančestera Erik Ten Hag.

„Mogu samo da kažem da i vlasnici žele da pobede, a što se tiče navijača, mi želimo njihovu podršku. Mogu da razumem neke stvari nekada, ali nisam tako dugo u klubu i nisam sasvim upoznat sa pozadinom cele priče, ali trebalo bi da smo ujedinjeni i da se borimo zajedno“, rekao je Ten Hag.

Najavljeni su veliki protesti navijača Mančester junajteda protiv vlasnika Džoela Glejzera, pošto se očekuje da više od 10.000 najvatrenijih i najnezadovoljnijih napravi haos oko i na „Old Trafordu“. Njima se ne sviđa način na koji vlasnici vode klub u koji su uložili veliki novac i zbog loših rezultata žele da ih proteraju, a to bi moglo da napravi vrlo neprijatne scene na utakmici sa Liverpulom, o čemu je već upozorena i policija.

BONUS VIDEO Tako se voli klub, navijači Barija napravili spektakl

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar