Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Makabi Tel Aviv remizirao je protiv Sahnina sa 1:1, a Mladen Krstajić na udaru je izraelskih medija zbog lapsusa.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji selektor Srbije nedavno je preuzeo Makabi, tim je na 4. mestu šampionata i prilično kaska za Hapoel Ber Ševom.

„Krstajić se na konferenciji za novinare osvrnuo na stanje u timu od kada je počeo sa radom i dodao i sramnu grešku kada je svoj tim nazvao Makabi Haifa“, pišu izraelski mediji.

Mladen Krstajić i dalje traži debitantsku pobedu kao trener Žutih i nada se da njegovi igrači neće kiksati ni protiv poslednjeg na tabeli, jer u ponedeljak od 19.30 igra protiv Makabija iz Petah Tikve, koji je na dnu tabele.

Na konferenciji za novinare pre utakmice, Krstajić se osvrnuo na stanje ekipe na tabeli, način rada.

Napravio je i lapsus, a mediji su naveli da se radi o sramno-smešnom propustu, iako se Krstajić odmah ispravio.

Makabi iz Haife je u poslednjem meču deklasirao Sahnin sa 6:0, a protiv tog tima, Krstajić je izvukao samo 1:1. Upravo u priči o Haifi, napravio je lapsus o svom klubu.

„U poslednjoj nedelji najviše smo napora na treningu koncentrisali na našu igru na 30 metara od gola. U januaru ćemo se pojačati. Od kada sam došao ovde uglavnom radim i ulažem napore u poboljšanje tima. Nema sumnje da ova ekipa ima kvalitete, ali moramo da radimo mnogo. Moramo da igramo organizovanije. U bliskoj budućnosti ćemo uložiti najviše truda u to. Igrači treba da shvate da su u Makabiju i da se ponašaju u skladu sa tim“, rekao je Krstajić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Golovi sa utakmice između Mančester Sitija i Lestera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar