Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nebojša Milošević, pomoćnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Crvene zvezde, uoči duela sa Napretkom zakazanim za nedelju od 18 časova, osvrnuo se na trenutnu situaciju u crveno-belim redovima i otkrio ambicije kluba.

Šampion Srbije će u okviru 10. kola Superlige dočekati Kruševljane, a glavni zadatak stručnog štaba je da misli igrača preusmeri sa pobede nad Araratom ka novim izazovima.

PROČITAJTE JOŠ

„Ostvarili smo devet pobeda u isto toliko kola i idemo po zacrtanom planu. Iza nas je uspešno savladana prepreka na Kipru. Plasirali smo se u Ligu Evrope i Zvezda je tako četvrtu godinu uzastopno obzbedila evropsku jesen. Kontinuitet u Evropi nas sve raduje i daje nam dodatno samopouzdanje pred naredne utakmice, a prva je protiv Napretka. Bez obzira na umor i određenu usresređenost na ono što se desilo pre dva dana, okrećemo se narednoj utakmici jer nemamo vremena da tapkamo u mestu“, naglasio je Milošević.

Crveno-beli nemaju zdravstvenih problema, a glavni protivnik im je umor.

„Napredak je klub sa bogatom tradicijom i renomeom. Rezultati im nisu u skladu sa kvalitetom i rekao bih da su u tranzicionom periodu, maloj krizi. Međutim, imaju individualni kvalitet koji je pojačan dolaskom Nemanje Milunovića. Sa druge strane, mi želimo da zadržimo pobedničku seriju u kojoj se nalazimo. Odigrali smo 13 utakmica u kojima imamo 12 pobeda i remi. Cilj stručnog štaba je da koristimo svaki minut u domaćem prvenstvu kako bismo poboljšali nivo igre za Evropu“m, rekao je Stankovićev asistent.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar