Ivica Iliev; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Fudbalski klub PAOK razmišlja da funkciju sportskog direktora poveri Ivici Ilievu, prenose grčki mediji. Prema njihovim tvrdnjama, vlasnik solunskog kluba Ivan Savidis, izuzetno ceni kvalitete bivšeg prvog operativca Partizana.

Ivica Iliev je pre godinu dana podneo ostavku na funkciju sportskog direktora kluba iz Humske. Ekspresno su mu predsednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura pronašli novo radno mesto, da bude savetnik za sportska pitanja.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, to bi moglo u bliskoj budućnosti da se promeni, s obzirom na to da PAOK želi Ilieva na mestu sportskog direktora.

Grčki mediji navode da je bogati vlasnik Savidis spreman da uloži ozbiljne svote novca, kako bi klub na čijem se čelu nalazi od 2012. godine dodatno napredovao i ugrozio Olimpijakos, čiju je dominaciju već prekinuo, uzevši 2019. godine titulu. Prvu posle 34 godine!

Lokalni mediji podsećaju da je Iliev bio tri i po godine sportski direktor Partizana i da su za vreme njegovog mandata ostvareni milionski transferi:Leonardo, Milenković, Đurđević, Mihajlović, Tavamba, pa se u PAOK nadaju da bi mogao da doprinese, kako na sportskom, tako i na finansijskom planu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram