Foto: Arhiva

Ivan Ivanović, poznati TV voditelj, zapitao je da li je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, izdejstvovao kaznu za Crvenu zvezdu, da bi sebe oslobodio odgovornosti za prisustvo proslavi posle utakmice u sredu.

Zvezda i Partizan su tada odigrali 164. večiti derbi na stadionu „Rajko Mitić“ i crveno-beli su pobedili sa 1:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub je tim povodom organizovao slavlje u svojim prostorijama i na snimku, koji se pojavio na internetu, vidi se da je i zamenik gradonačelnika tamo.

Vesić, koji je i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, naknadno se izvinio za svoj postupak, rekao da je ostao samo nekoliko minuta i naglasio da će Zvezda biti kažnjena.

„Primetio sam da su igrači pozvali muziku na proslavu. To nije u skladu sa epidemiološkim pravilima ali oni su mladi ljudi, koji su vakcinisani, i koji žele da proslave titulu. Ne mogu to da im zamerim. Čim sam to video istog trenutka sam napustio klupski hotel kao što se vidi na snimku. Niti sam slavio, niti pevao, niti sam tamo bio duže od nekoliko minuta. Jutros sam proverio i utvrdio da je Komunalna milicija intervenisala tokom večeri, prekinula muziku a FK Crvena zvezda je kažnjena“, rekao je Vesić.

Na stranu što titula matematički još nije osvojena, ono što „bode“ oči Ivanoviću, jeste što prijava izgleda kao da je pisana naknadno, jer je datirana dan kasnije, osmog aprila.

„Da li je ova kazna pisana naknadno kako bi se ‘oprao’ zamenik? Da li je, kada je shvatio da je snimljen, naknadno ‘iznameštao’ svoje prijatelje i voljeni klub“, upitao je Ivanović.

„Sanja Marinković je po pitanju svoje proslave bila veće muško, nego zamenik. A po pitanju ovog dokumenta koji je on priložio, da li je sve u redu? Pitam zbog različitih datuma, što je dosta neobično. Ili nije? Evo ako neko zna, neka objasni molim vas“, dodao je Ivanović.

Da podsetimo, borba protiv koronavirusa i dalje traje, a samo u sredu su 42 osobe preminule od posledica borbe sa ovim virusom, zbog čega lekari i dalje vape da se poštuju mere borbe protiv pošasti zvane kovid-19.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare