Imobile
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Lacio je ponovo hit na "Čizmi", Rimljani su u trci za godinama sanjani trofej Serije A, a jedan od igrača u prvom planu je Ćiro Imobile koji je tokom samoizolacije uživo putem Instagrama odgovarao na pitanja koja najviše interesuju fudbalsku javnost.

Golgeter Lacija koji je prethodno nosio dresove Sevilje i Borusije Dortmund uporedio rad Simonea Inzagija, Unaija Emerija, Jirgena Klopa i Antonija Kontea.

PROČITAJTE JOŠ

„Treninzi u Španiji su prilično slični ovim u Italiji. Emeri je trener koji posvećuje dosta pažnje taktici, a po načinu na koji priprema utakmice podseća me na Kontea. Klop je totalno drugačiji. Njegovi treninzi su bili potpuno vezani za loptu. Konstantno se krećeš, ne staješ ni na momenat“, otkrio je centarfor Lacija i otkrio kakva je Inzagijeva fudbalska filozofija:

„Inzagi je bliži italijanskoj filozofiji, ali balansira odlično između dva stila. Radimo dosta sa loptom, ali je značajna pažnja posvećena i taktici“.

Imobileove simpatizere interesovalo je i koga bi izabrao pre za saigrača Kristijana Ronalda ili Lea Mesija.

„Voleo bih da razmenim dresove sa Mesijem, jer sam to već učinio sa Ronaldom posle jedne od utakmica Lacija i Juventusa. Upoznao sam Mesija i fotografisao se sa njim uoči prijateljske utakmice Italije i Argentine. Pričali smo o njegovom sinu bilo mi je zanimljivo jer se i on zove Ćiro“, otkrio je Imobile.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram