Ivica Iliev
Foto: Screenshot Youtube FK Partizan Beograd

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, odlučio je da na promociji Kvinsija Meniga govori o lažnim navijačima crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da su crno-beli odlično počeli sezonu i „prošli najteže kvalifikacije u istoriji koji je imao jedan srpski klub“.

„Partizan je veliki, ogroman klub. Imamo obavezu da, u skladu sa renomeom kluba, pokušamo i učinimo ono što pripada našem delu posla da to i opravdamo i učinimo. Da učinimo Partizan iz dana u dan sve većim i kvalitetnijim i verujem da to uspešno radimo. Svi smo svesni u kakvom vremenu živimo i radimo. Nažalost, postoji mala grupa ljudi koja je najglasnija i kojoj ništa ne valja, koja se uvek čuje i traži dlaku u jajetu. Kada prođemo najteže kvalifikacije u istoriji koje je jedan srpski klub imao, ada počnemo sezonu iz snova i imamo šest vezanih pobeda u šest utakmica sa gol razlikom 22:1 u Superligi  ponovo nešto ne valja. Mi, tačnije ja sam obećao da ćemo dovesti velike igrače u ovom prelaznom roku“, započeo je Iliev.

Posebno se pozabavio onima koji su kritikovali njegov rad.

„Svi su pričali gde su ta obećanja, evo su obećanja na kraju. Mi radimo kako se radi – odvažno, hrabro, smireno i staloženo sa puno vere i znanja i ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan. Zato smo i početak prvenstva, kvalifikacije i prelazni rok uradili onako kako se radi. Radili smo dostojanstveno, staloženo. Doveli smo igrače na početku sezone i napravili idealan tim, a na kraju kada smo ušli u grupnu fazu Lige konferencija smo shvatili i videli gde još treba da se dodaju igrači“, rekao je Iliev i zastao za trenutak.

Onda je predstavio istovremeno dva važna potpisa za crno-bele, uz Meniga se u klub vratio i Nemanja Miletić.

„Imam priliku da vam predstavim naše poslednje pojačanje. Doveli smo Nemanju Miletića, još jedan kamen u granitnoj odbrani, ojačaće konkurenciju i doprineće da imamo mir u ovoj dugoj sezoni. Na kraju smo doveli onog koji je bio prioritet poslednja dva meseca. Koliko god da je nemoguće radili smo ispod radara i pokazali snagu i odvažnost i želju da u Partizan dovodimo samo najbolje. Od mog dolaska u Partizan pre šest godina kada sam obećavao fudbalske ‘bombe’ sve smo ih pogodili. Ja moja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo ga dokaz (rekao je pokazujući rukom u pravcu Meniga) da ste požurili, nemojte pre vremena. Ne mogu da verujem da ste pomislili da nećemo imati neko ekstra iznenađenje na kraju prelaznog roka, za naše navijače i veliku većinu koja zna kroz šta prolazimo, realne ljude koji su na ulicama i koji podržavaju i svesni su kroz šta sve prolazimo i radimo da Partizan bude sve veći i veći“, završio je Iliev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare