Benžamin Mendi
Foto: EPA-EFE/Shaun Botterill / POOL

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi optužen je za silovanja četiri žene i seksualni napad jedne do avgusta 2021. godine.

Mendi je 2018. osvojio titulu Svetskog prvaka sa Francuskom, a tri i po godine kasnije se našao u jednom od najnasilnijih zatvora u Velikoj Britaniji, u Mančesteru, gde je prebačen iz Liverpula.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred Novu godinu je pušten iz „HMP Altkors“ kaznene ustanove, samo da bi bio prebačen u „Strejndžvejs“ u Mančesteru, koji je prilično ozloglašen.

Nije mogao ni da sanja da će iz privatnog zatvora dospeti ovde, u jedan od najnasilnijih zatvora u Engleskoj. Veliki mu je problem i to što ovde ima mnogo navijača Mančester junajteda“, piše britanski „San“, pozivajući se na svoj izvor.

Englezi pišu i da u spomenutoj kaznenoj ustanovi ima i navijača Mančester sitija, ali da neće braniti Mendija zbog toga što se tereti za silovanja.

Sva dela je Mendi navodno počinio u razmaku od 2020. do 2021. godine i sudiće mu se 24. januara. Podsećamo, njega je suspendovao klub, a izbačen je i iz video igrice FIFA.

BONUS VIDEO: Tadić o odlasku Baneta Ivanovića, egu u reprezentaciji i zašto je Piksi najbolji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar