Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalskog kluba Partizan Igor Duljaj plaća svoje pomoćnike iz sopstvenog džepa, tvrde navijači tog kluba.

„Grobari“ su se oglasili saopštenjem u petak popodne i prozvali aktuelnu upravu Partizana zbog svega što se dešava u klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

A dešava se to da je Ksander Severina pobegao iz Partizana i da je Duljaj morao da ga zove da se vrati, dok Partizan prema igraču nije redovno izmirivao sve obaveze.

Saopštenje „grobara“ uzburkalo je javnost i zbog činjenice da Duljaj, koji je više puta ponovio da je u službi Partizana, sam plaća ljude iz stručnog štaba.

„Očigledno je da državni organi nemaju interes ili otvoreno žmure na privredni kriminal koji se naočigled javnosti dešava u FK Partizan, čije urušavanje do temelja još jedino sprečava Igor Duljaj zajedno sa igračima. Uz sizifovske napore, trener prvog tima, iako ni sam nije plaćen za posao koji obavlja (!?), već iz svog džepa plaća svoje pomoćnike, drži prvo mesto na tabeli“, naveli su navijači između ostalog u svom saopštenju.

Partizan je na tabeli prvi sa 53 boda, jednim bodom više od večitog rivala Crvene zvezde koju je pobedio u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone za prvo mesto. U stručnom štabu Partizana se uz trenera nalaze i Albert Nađ, Valerio Zudas, Bruno Fidalgo i Bojan Zavišić kao pomoćnici, Miša Filipović i Aleksandar Tomić kao kondicioni treneri, Đorđe Pantić i Nemanja Jovšić kao treneri golmana, Miloš Podunavac kao trener analitičar, Milan Milijaš kao sekretar stručnog štaba.

Sead Malićević, Slobodan Branković, Igor Krtinić, Dušan Nikolić i Jovana Stošić su fizioterapeuti, a Rade Vukićević i Darko Milićev su ekonomi.

Duljaj je jesenas pričao o tome kako njegovi igrači nemaju ni za neke od osnovnih životnih potreba jer im se ne isplaćuju zarade, dok je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo da Partizan u fudbalu od države dobija više novca od Crvene zvezde.

„Grobari“ su u svom saopštenju okrivili Miloša Vazuru, generalnog direktora Partizana, za ovakvo stanje u klubu, a njemu i upravi su poručili da će se truditi da im stalno zagorčavaju život i svaki nasilno proveden dan u Humskoj.

BONUS VIDEO: Prijateljski meč Partizan – Čukarički

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar