Zlatan Ibrahimović Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Zlatan stao u odbranu italijanskog trenera

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović stao je u odbranu trenera Totenhema Antonija Kontea nakon što je Italijan kritikovao svoje igrače posle neuspeha u Premijer ligi.

Konteu na kraju sezone ističe ugovor sa Totenhemom, a nakon remija sa Sautemptonom 3:3 u Premijer ligi nikako nije bio zadovoljan.

PROČITAJTE JOŠ:

Ibrahimović se nije plašio da kaže šta misli po tom pitanju.

„Svako radi na svoj način. Neko pokušava da bude glumac, da se pretvara. Neko je svoj, neko pokušava da bude savršen. Verujem da treba da budete ono što jeste i ponekad platiš za to jer to nije ono što ljudi žele da čuju. Više volim da budem svoj i izražavam se kako mislim i kako želim“ rekao je Ibrahimović.

Zlatan je nedavno postao najstariji igrač koji je ikada zaigrao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

„Ako se osećam dobro i ako me selektor odabere, pomoći ću njemu, ekipi i zemlji da daju sve od sebe. Stoga mislim da u mojim godinama ne možete razmišljati o budućnosti, mislite o sadašnjosti – čak i ako sam ja prošlost, sadašnjost i budućnost“, rekao je uz osmeh Zlatan.

Otkrio je legendarni napadač i koliko je mu je bilo teško zbog svega što je prolazio zbog povrede.

„Uglavnom, koleno mi je bilo otečeno osam-devet meseci, ali onda se odjednom pre mesec dana nešto dogodilo i od onda je sve postalo pozitivno, pa sam od toga sam dobio energiju. Otad smo mogli da radimo sve više, tako da sam, nakon što sam osam meseci stajao mirno, odjednom mogao normalno da se krećem, a onda sam iz normalnog kretanja pokušao igrati igru, i postalo je dobro, a zatim sam je pojačao“.

BONUS VIDEO Reklama Zlatana Ibrahimovića i Džejn Fonda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar