Foto: Printscreen Instagram

Uvek je znao da privuče pažnju na posebne načine

Hulk je verovatno postigao gol karijere iz slobodnog udarca, ali priča koja će zauvek obeležiti njegov život tiče se neobičnog ljubavnog trougla.

Centarfor Atletiko Mineira je postigao golčinu sa 40 metara iz slobodnog udarca u pobedi sa 2:0 nad Sao Paulom.

Hulk je postigao fantastičan pogodak koji će se još dugo pamtiti, ali i pored svih njegovih atraktivnih golova, ostaće upamćen po veoma burnom životu van terena.

PROČITAJTE JOŠ:

Kontroverzni Brazilac je prilično temperamentan van terena i konstantno uspeva da privuče pažnju.

Čak 12 godina je bio u braku sa Iran Anđelo, sa kojom ima i troje dece, a onda je početkom 2020. godine uhvaćen u prevari, barem tako tvrdi Iran.

To ne bi bilo preterano neobično da to nije uradio sa sestričinom svoje supruge. Kamila Anđelo je ukrala srce Hulku, a njega tetki.

Usledio je razvod, pa je počeo da živi sa Kamilom.

Kamila se porodila u Majamiju, a ćerkici su dali ime Zaja. Od tada Hulk i Kamila redovno kače zajedničke slike na društvenim mrežama i deluje da su u dugogodišnjoj stabilnoj vezi i da u potpunosti uživaju u čarima života.

„Laž i izdaja su kao noževi. Režu meso, teraju nas da krvarimo i umiremo iznutra. Za one koji veruju u boga, ta smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkriveno laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala bogu na još jednom oslobođenju“, stojalo je u poruci Iran Anđelo nakon što je videla šta se dešava između Hulka i njene sestričine, koju verovatno više ne može očima da vidi.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Hulk je ipak tvrdio da nije bio u srećnom braku, te da se ne radi o prevari.

„Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku“, napisao je fudbaler na Instagramu.

Bivša supruga je slikovito objasnila kakvu je torturu prolazila zbog prevare.

„Provela sam čitav svoj brak izdajući Iran. Živela sam samačkim životom. Samo sam želela da imam status Hulkove žene.“

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Objasnio je Brazilac i kako je otpočeo vezu sa Kamilom.

„Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu.“

Čak je optužio Iran da govori laži, te da je ostao sa njom samo jer je bila trudna.

„Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran zatrudnela slučajno. I ja sam tu odgovornost preuzeo. Pre toga smo izlazili mesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i celu njenu porodicu. To zna cela država. Naša deca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov.“

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Odnosi između dve dame su zauvek pokvareni.

„Sve sam dala toj devojci otkako je došla na sve. Žrtvovala sam svoje snove toliko puta da bih njeni bili ostvareni. Ovde ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju… O svemu“, rekla je Iran jednom prilikom.

Inače, Hulk ima 37 godina, još uvek ne namerava da kaže zbogom fudbalu, a sudeći prema društvenim mrežama vodi veoma bezbrižan život. Takođe, Brazilac izgleda fizički veoma spremno, mišići su mu vidljivi svuda po telu, stoga i ne čudi što ima razoran udarac i što se i dalje bavi fudbalom.

Igrao je za Porto od 2008. godine, a četiri godine kasnije je prešao u Zenit u transferu od 60 miliona evra. Proveo je četiri godine u Rusiji pre odlaska u kineski Šapngaj.

Od 2021. godine igrao opet u Brazilu. U karijeri je osvojio 22 troeja, najznačajniji je Liga Evrope, a odigrao je 49 utakmica za Brazil uz 11 golova.

Mnogi kažu da je mogao da ima i bolju klupsku karijeru, ali Hulk za to ne mari mnogo.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar