EPA/BALLESTEROS

Ovo možda zvuči zanimljivo, ali je i te kako veliki problem...

Brazilski fudbaler Hulk već godinama unazad nije na najvećoj evropskoj sceni, ali i u 37. godini igra za Atletiko Mineiro i u veoma je dobroj fizičkoj formi.

Poznato je da neki fudbaleri i sportisti izgube mnogo tečnosti tokom utakmice, te zbog toga izgube na telesnoj masi, ali Hulk je očigledno ekstreman primer.

PROČITAJTE JOŠ:

Hulk je u pobedi svog tima nad Tombenseom postigao gol u 89. minutu za pobedu, ali su sve šokirali njegovi rezultati sa merenja pre i posle meča.

Malo ko bi poverovao u ovu priču da nije pokazan i snimak na kom se vidi da Hulk pre utakmice ima 97,6 kilograma, da bi nakon 90 minuta fudbala i gola za pobedu – brazilski napadač imao samo 91,9.

Na ovaj gubitak kilograma utiče prekomerno znojenje, ali i velike vrućine u Brazilu, jer se utakmica igrala u 11 časova prepodne, na preko 30 stepeni Celzijusa.

Naravno, i dalje ima onih „nevernih Toma“ koji tvrde da je sve lažirano, ali ovako nešto je zaista moguće.

Hulk je tokom karijere igrao za Vitoriju, Kavasaki, Konsadole Saporo, Tokio Verdi, Porto, Zenit i Šangaj, pre nego što se vratio u rodni Brazil.

Ipak, najviše pažnje Hulk je privukao spornim potezima van terena. Naime, Brazilac je 12 godina bio u braku sa suprugom Iran Anđelo, sa kojom ima troje dece, ali je njihova ljubavna priča imala neslavan kraj. Hulk je svoju suprugu prevario sa njenom sestričinom Kamilom, sa kojom se kasnije i verio, a u međuvremenu su postali i roditelji.

To mu bivša supruga nije oprostila i često ih „proklinje“ na drutšvenim mrežama, ali izgleda da mu to ne smeta previše.

BONUS VIDEO Pjerluiđi Kolina – najbolji fudbalski sudija svih vremena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar