Foto: FK.NoviPazar

Policija brzo rešila slučaj.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar uhapsili su u utorak E.B. i I.B. koji su u ponedeljak oko 15 časova razbili izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona.

PROČITAJTE JOŠ

Kako smo uspeli da sazanamo oni su se do stadiona dovezli motociklom kojim je upravljao E.B. i tom prilikom kamenicama razbili izloge na biletarnici.

Na glavi su imali fantomke i kacige, a registracione oznake na motociklu su bile prekrivene.

Brzom akcijom policije, huligani su pronađeni i privedeni, gde će biti ispitani na okolnosti ovog vandalskog čina.

Podsećanja radi Fudbalski klub Novi Pazar je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne jer se po njihovim rečima radi o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Kako su oni juče rekli jedini mogući razlog za jučerašnju reakciju huligana mogao je da bude taj što klub nije želeo da finanasira odlazak svojih navijača na utakmice van Novog Pazara.

„Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu. “ kratku su nam juče prokomentarisali iz ovog superligaša sa Jošanice.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi i Marko Materaci sa „Boginjom“ u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)