Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Nemanja Radonjić, reprezentativac Srbije, izbačen je sa poslednjeg treninga Torina pred meč sa Atalantom (3:0), a zatim i sa same utakmice.

Radonjić je navodno došao u sukob sa hrvatskim trenerom Ivanom Jurićem, a da ima nešto između njih videlo se i na konferenciji posle meča.

„Prošle sezone je odigrao najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Nekada nije u stanju da trenira dobro što nije prihvatljivo na ovom nivou. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on traći svoju karijeru. Trebalo bi da sledi primer Nikole Vlašića, koji je ‘rastao’ u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može da razume to“, kazao je Jurić.

PROČITAJTE JOŠ

Zatim je pričao i o ostalim reprezentativcima Srbije koji igraju za Torino – Ivanu Iliću i Vanji Milinković-Saviću.

„Kao i ostatak tima, Ivan je imao težak pad, i po mom mišljenju, bio je malo isključen, ali je počeo da radi kako treba i od meča sa Sasuolom se popravio. Sada nastavlja da raste i ne sme da ponavlja greške iz mladosti. Mora da radi naporno jer je on vrlo dobar na obe strane terena i ima kvalitet. Srećan sam zbog Vanje, jer ima veliki potencijal. Radio je dobro tokom nedelje i mora da nastavi ovako, on nam daje sigurnost i samopouzdanje“

BONUS VIDEO Stadion Dubočica u Leskovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar