Foto: youtube.com/Fokus ba

Skandalozan meč odigran je u Mostaru, gde su se sastali Velež i Borac, a sve je dobilo katastrofalan epilog posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ

Do prekida je došlo u 82. minutu zbog huliganizma.

Pri 0:2, veliki broj navijača Veleža uleteo je na teren i sudiji Sabriji Topaloviću nije preostalo ništa drugo osim da prekine meč.

Označio je i kraj meča, zbog svega što se desili – u glavu je udaren napadač Borca Jovo Lukić, a na snimcima se uočava da je navijač Veleža sa motkom krenuo ka treneru Nemanji Miljanoviću!

Reagovali su najbliži igrači i sprečen je fizički kontakt, a taj huligan nije bio jedini koji je krenuo ka Miljanoviću.

Borac je poveo u 37. minutu golom Stojana Vranješa, koji je u 81. i postavio konačan rezultat.

Na udaru je prvo bio sudija, na kog su nasrnuli navijači Veleža, nezadovoljni arbitražom – on je pobegao sa saradnicima u tunel, posle čega su huligani rešili da se obračunaju sa gostima.

Otišao je sudija sa stadiona bezbedno, ali su ga potom navijači presreli u tunelu Lendava.

Zapaljen mu je automobil bakljama.

„U utorak naveče, oko 23:45 časova u tunelu Lendava presretnuto je vozilo marke Mercedes u kojem su se nalazili A. Š. (1982.), S.T. (1983.) i A.A. (1971.). Napadači su palicama razbili stakla i ubacili baklju u automobil. Tom prilikom lakše telesne povrede zadobila je osoba A.A. kojoj je lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja Jablanica. Napadači su pobegli u vozilu marke Golf“, rekli su za Klix.ba u Operativnom centru MUP-a HNK.

BONUS VIDEO – Policija privela navijača Partizana sa tribine istoka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare