Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trijumf Crvene zvezde na Banovom brdu našao se u senci teške povrede kapitena Čukaričkog Marka Docića na kojeg je krvnički startovao Seku Sanogo.

Neoprezan je bio vezista šampiona Srbije, koji je đonom leve noge „ušao“ u Docićevo koleno. Vrištao je od bolova fudbaler „brđana“, kasnije je iznet na nosilima, pa je u startu bilo jasno da je povreda teže prirode.

PROČITAJTE JOŠ

I na žalost, dan kasnije stigla je potvrda je Docić teško povređen.

Stradali su mu ligamenti kolena i posle operacija ga čeka pauza od sedam do osam meseci, što znači da je sezona za njega završena, a tek je počela…

Da priča bude još neverovatnija, glavni sudija meča Lazar Lukić je pokazao neopreznom Sanogu samo žuti karton, a jasno je bilo da je isključenje jedina ispravna odluka…

Debi Stanojevića protiv Rada

Povratnički debi Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana i kvota 1,15 na pobedu crno-belih. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Partizan – Rad.

„Veliki previd glavnog sudije. Ovo je za čist karton za Sanoga. Ozbiljan prekršaj koji povlači sa sobom najstrožiju disciplinsku meru“, rekao je Igor Radojičić, sekretar Sudijske komicije FSS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare