Foto: EPA-EFE/Nigel Roddis

Čelnici Bajerna iz Minhena još jednom su rizikovali da pogoršaju odnose sa Mančester sitijem posle izjave bivšeg predsednika Ulija Henesa u vezi Liroja Sanea.

U Mančester sitiju su već odavno izrazili nezadovoljstvo zbog načina na koji klub iz Minhena koristi medije u Nemačkoj kako bi ubedili igrača „građana“ da se preseli na „Alijanc arenu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Prošlog leta su se čak i pismeno obratili Bajernu, posle čega je usledilo izvinjenje od strane Bavaraca.

Ipak, čini se da započinje nova runda nesporazuma dva kluba pošto je bivši predsednik prvaka Nemačke Uli Henes poručio da će Sane biti „deo nove ere Bajerna“.

„Sa Džošuom Kimihom, Niklasom Zileom i nadajmo se Davidom Alabom, Tijagom i Lirojem Saneom, imaćemo mlad, moćan tim. Ako sve bude išlo dobro, počinje nova era Bajerna iz Minhena“, izjavio je Henes.

Očigledno je da će ova izjava ponovo naići na neodobravanje od strane engleskog kluba.

Prošlog leta Mančester siti je procenio vrednost Sanea na 155 miliona evra, ali se talentovani napadač u avgustu ozbiljno povredio i od tada nije odigrao nijedan meč za tim.

Njemu je ostala još godinu dana ugovora sa prvakom Engleske i veruje se da ima želju da se vrati u Nemačku, jer još nije produžio saradnju sa Mančester sitijem.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar