Foto: EPA-EFE/Matthias Hangst

Sportski direktor Bajerna iz Minhena ponovo u sukobu sa bivšim igračem.

Hasan Salihamidžić nije zadovoljan načinom na koji se Robert Levandovski ponašao nakon realizacije transfera poljskog napadača u Barselonu.

PROČITAJTE JOŠ

Levandovski je napustio „Alijanc arenu“ u transferu vrednom 45 miliona evra, a nakon dolaska u novi klubu Poljak je rekao: „Određeni ljudi su me lagali i jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam hteo da sve bude čisto i nekima je to bio problem“ i očigledno da je to zasmetalo Salihamidžiću.

„Ne mogu da razumem poslednje reči Roberta Levandovskog. Otac me je naučio da kad nekog napuštam nikad ne zatvaram vrata zadnjicom, a upravo je naš doskoršanji napadač to uradio prilikom odlaska“, rekao je sportski direktor Bajerna.

Zamera se i čelnicima katalonskog kluba.

„Svaki klub s kojim pregovaramo tretiramo pošteno, ozbiljno i sa dužnim poštovanjem. Ono što su rukovodioci Barselone izgovorili za pregovaračkim stolom nije u redu. Primera radi, Liverpul se poneo veoma dobro, isto možemo da kažemo za Juventus ili Ajaks, svi oni su i sami osetili da se mi ponašamo korektno. Što se tiče Barselone, sledeći put kad se budemo videli sa Đoanom Laportom svakako ćemo pričati o tome“, dodao je Salihamidžić.

Bavarci neće dovoditi nova pojačanja u napadu do kraja prelaznog roka.

„Prelazni rok i dalje taje, ali smo zadovoljni napadačkim potencijalom i tako će ostati. Nećemo dovoditi novog špica ovog leta“, dodao je popularni Braco.

BONUS VIDEO Erling Holan se obrukao, promašaj karijere Norvežanina

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar