Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

"Pukla tikva" u Bavarskoj.

Fudbaler Bajerna i poljski reprezentativac Robert Levandovski sukobio se na jednom treningu tokom prošle sezone sa trenerom minhenskog kluba Julijanom Nagelsmanom, prenose nemački mediji.

PROČITAJTE JOŠ...

Nemački „Bild“ navodi da je Nagelsman na jednom treningu pokušao da posavetuje Levandovskog kako bi trebalo da se bolje postavi u protivničkom šesnaestercu na centaršut svojih saigrača. Trener Bajerna je smatrao da bi ovaj savet pomogao Levandovskom da lakše postiže golove i da ujedno stvara više izglednih šansi tokom utakmica.

Međutim, ovaj savet nije naišao na dobru reakciju Levandovskog, koji je, kako tvrdi „Bild“ rekao treneru da „zna šta radi“ i podsetio da je on fudbaler koji je postigao 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige.

Nemački mediji tvrde da je Bajern vešto krio ovaj incident sa treninga da ne bi tokom sezone narušio atmosferu u redovima šampiona Bundeslige.

Levandovski ima ugovor sa Bajernom do juna naredne godine, a poljski napadač je više puta javno zatražio da napusti klub. Najveće interesovanje za fudbalera Bajerna je pokazala Barselona, a nemački klub traži obeštećenje od 50 miliona evra. Levandovski je član Bajerna od 2014. godine. On je za nemački klub odigrao 375 mečeva, postigao je 344 gola i imao je 72 asistencije.

BONUS VIDEO Levandovski promašio nemoguće, pa dao golčinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar