Foto: Nigel Keene / AFP / Profimedia

Loši rezultati su ga poremetili.

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da se ekipa muči, posle niza od četiri utakmice bez pobede u Premijer ligi, ali da je njegov posao da pronađe način da se tim vrati pobedama.

Aktuelni šampion je izgubio od Aston Vile sa 1:0 i pao je na četvrto mesto na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasiranog Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ

„Pobedio je bolji tim. Aston Vila je bila bolja od nas. Mi smo se mučili, bilo je zaista teško. Oni su dobro organiovani, brzi igrači, mogli su da kontrolišu mnoge aspekte. To je razlog zbog kojeg su u vrhu. Igrali su dobar fudbal, a mi to nismo mogli“, rekao je Gvardiola.

U poslednje četiri utakmice Siti je osvojio tri boda i četvrti je na tabeli sa 30 bodova. Prvi je Arsenal sa 36, Liverpul ima 34, a Aston Vila 32 boda.

„Moja je dužnost, moj posao je da pronađem način da se vratimo. Mnogo godina smo zajedno i pronašli smo način, uspeli smo da nađemo način da pobeđujemo. Sada kada se mučimo moramo da promenimo dinamiku, da pobedimo što pre, Luton, Kristal Palas, da promenimo razmišljanje i da pobeđujemo“, dodao je Gvardiola.

BONUS VIDEO Majstor Marko Rojs: 15 sezona, 15 sjajnih golova u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar